Cautare

716 de rezultate pentru "reabilitare termica" (3.09 secunde)
Cresteri de preturi sub nivelul inregistrat pe total au fost constatate la industria extractiva (17,8%) si energie electrica si termica, gaze si apa (3%).
Pentru început se vor primi dosarele de la persoanele care îsi încalzesc locuinta cu lemne, carbuni si combustibili petrolieri, spre sfârsitul lunii septembrie, cererile celor cu gaze naturale, iar în octombrie, cele pentru energia termica.
Reabilitarea termica si constructia de locuinte sociale saracesc bugetul cu 0,16 miliarde de lei Alte masuri anticriza care vor genera minusuri la buget sunt reabilitarea termica a cladirilor si constructia de locuinte sociale (0,16 miliarde de lei, 0,03% din PIB), cumpararea de îngrasaminte chimice prin subventionarea producatorilor agricoli (2,4 miliarde de lei, 0,41 din PIB), asigurarea unui sprijin de 30% din volumul creditului în sectorul de crestere a suinelor si, respectiv, de 25% din credit pentru sectorul avicol (0,33 miliarde de lei, 0,057% din PIB), înfiintarea Fondului de Contragarantare a Creditelor pentru IMM-uri (0,4 miliarde de lei, 0,07% din PIB), stimularea crearii a minimum 50.000 de locuri de munca în microîntreprinderi prin subventionarea integrala a contributiilor sociale ale angajatorului pentru angajarea unei singure persoane cu salariul de maximum 1.000 de lei (0,36 miliarde de lei, 0,06% din PIB), sprijinul în vederea achizitionarii energiei electrice de catre sectorul feroviar direct de la producator (0,14 miliarde de lei, 0,02% din PIB), deschiderea a cinci centre de promovare a exporturilor românesti la Moscova, Beijing, Chisinau, Cairo, New Delhi (0,004 miliarde de lei, 0,001% din PIB).
Potrivit Protocolului din 14 martie pana la sfarsitul acestei saptamani fiecare agent economic producator de energie electrica si termica din Oltenia va stabili necesarul minim de consum de lignit pentru perioada 2009-2011 ce va fi comunicat Ministerului Economiei.
La sase luni de la adoptarea hotararii Consiliului Local Craiova privind preluarea in facturare individuala a consumului de energie termica de catre Regia Autonoma de Termoficare (RATf), intre furnizor si beneficiari nu s-a incheiat nici o conventie.
Distributia energiei termice Energia termica distribuita in anul 2009, pe teritoriul Romaniei, a fost de 13.320.450 Gcal, cu 510.839 Gcal mai putin fata de anul 2008, din care pentru populatie 1.1486.647 Gcal, cu 266.250 Gcal mai putin fata de anul 2008.
In cadrul sedintei de tranzactionare organizate pe platforma electronica a BRM, Termica SA Suceava a vandut o cantitate de 32.420 certificate de emisii cu efect de sera (EUA).
In prima categorie se afla locuintele pentru care se consuma mai putina energie termica (de regula, sunt blocurile cu izolatie termica), astfel ca si costurile cu intretinerea vor fi mai mici.
Speriati ca ar putea plati energia termica la pret intreg, anul trecut proprietarii de apartamente racordate la retelele de distributie a agentului termic s-au debransat masiv, scrie E-nergia.ro.
Potrivit ultimelor discutii dintre autoritatile romane cu reprezentantii Fondului Monetar International, Guvernul s-a angajat sa elimine subventia la energia termica in perioada imediat urmatoare.
DEE precizeaza ca este benefica utilizarea contoarelor individuale sau a repartitoarelor de costuri pentru energia termica la masurarea consumului individual de energie termica in cladirile cu mai multe apartamente alimentate prin reteaua de termoficare sau prin incalzirea centrala comuna.
Omul care a avut curaj, alaturi de Marius Gavrila, sa puna pe roate aceasta minune intr-o centrala termica abandonata. ... Cum sa fie, asa cum ati spus, centrala termica, nu numai abandonata, dar era dezastruos de daramata!
Producerea de energie si transportul acesteia utilizeaza resurse de apa, cu referire expresa la energia hidro, nucleara si termica. ... Energia termica sta in spatele a circa 80% din productia mondiala de energie electrica si atrage jumatate din totalul captarilor de apa din statele dezvoltate.
BUCURESTI- Va fi in continuare o vreme rece, cu o minima termica de -7 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca, panã la -10 grade.
La Bucuresti, vremea se va raci usor, astfel ca maxima termica se va situa in jurul valorii de 15 grade Celsius.
Fenomen meteo deosebit: Inversiune termica - cald la munte si ceata in restul tarii
Asa ca a dat dispozitie ca toate cele peste cincizeci de unitati de invatamint din municipiu sa fie recuplate la Termica, chiar daca aproape toate au deja centrale proprii.
Explozie urmata de incendiu la o centrala termica pe lemne, intr-o locuinta din Baia Mare | O femeie a ajuns in stare grava la spital
Prefectura Dolj a primit din partea Ministerului Administratiei si Internelor suma de zece miliarde de lei vechi pentru continuarea lucrarilor de reabilitare la cladirea fostului camin al Grupului Scolar Energetic din Craiova.
Nicusor Constantinescu a expus domeniile in care se vor derula programe de reabilitare, si anume: economic, agricol, turism, alimentarea cu apa si reabilitarea dispensarelor umane - acestea fiind doar cateva puncte ale programului.
google-analytics.com